Salon Cuba

Zaprati nas na društvenim mrežama

Salon Cuba

Najdraži salon
vašeg ljubimca!

Rezervirajte svoj termin odmah, besplatan parking osiguran.

Što radimo za Vaše ljubimce?

Kupanje

Jedna od bitnih stavki za osnovnu higijenu i održavanjem ph kože Vašeg psa, je kupanje šamponima namjenjeno za pse ( nikako onaj za ljude) 1 u 3 mjeseca ovidno o pasmini. Kupanjem se uklanje sva prljavština sa kože i dlake Vašeg psa i time je ova stavka neizostavna.

Šišanje

Šišanje uključuje korištenje alata poput škara i mašinice posebnih noževa i nastavaka ovisno o dužini koju želite. Šišanjem se stvara estetski dojam isto kao i jedna od bitnih stavki je manja mogučnost zapetljavanja dlake (naravno uz redovito češljanje bez obzira na dužinu).

Čiščenje ušiju

Sljedeći aspekt njege koji če trebat većini pasa je čiščenje ušiju(čupanje dlaka, ispiranje..). Koker spanijel, baset ili bigl zahtjevaju više i posebnu njegu kao i svi psi sa dugim i spuštenim ušima. Uho mora biti nježno roze boje bez prljavštine, crvenila i mirisa koji se može opisati kao “fuj” koji ukazuje na infekciju.

Rezanje noktiju

Jedan od znakova za rezanje noktiju Vašeg psa je “lupkanje noktiju o pod”. Kada nokti dodiruju tvrde površine,to gura nokte natrag u njuhove “džepiće” i može biti izuzetno bolno.

Trimanje

Trimanje je mehaničko odrstanjivanje mrtve dlake sa Vašeg psa. Izvodi se posebnim alatima namjenjeno za kratkodlake i dugodlake ( isčešljavanje) pse te time vračamo ili održavamo dlaku mekom, svilenksatom i kvalitetnom. 

Pas je jedino biće na svijetu koje te voli više od samoga sebe.

Tu smo za sva pitanja

Nazovite broj +385 95 325 4070 ili nas kontaktirajte putem formulara ispod.

Radno vrijeme:
Pon-Pet od 09:00h do 20:00h
Sub od 08:00h do 13:00h

Kako do nas?

Lokacija salona: Prudi 5, 10000 Zagreb

Naši dragi čupavci